Vishandel Volendam Overvecht geopend

Met Vishandel Volendam Overvecht heeft Shoppingcenter Overvecht een voortreffelijke visspeciaalzaak erbij. Op vrijdag 5 oktober is de winkel feestelijk geopend en vanaf nu kan iedereen het verse aanbod komen bewonderen.

Wilt u een goed stukje vis op tafel, dan hoeft u Overvecht niet meer uit. Bij Vishandel Volendam overvecht vindt u een uitgebreid assortiment verse visproducten. Heeft u iets te vieren of krijgt u gasten? Dan zijn onze rijk gevulde visschotels een uitkomst. Onze kok bereidt de sauzen en marinades zelf. Vers, puur en zónder toegevoegde smaakstoffen. Dat móet u geproefd hebben. En wilt u een keertje niet koken, dan hebben wij een uitgebreide keuze aan kant-en-klaar maaltijden, soepen, paëlla en pasta’s.

Overvecht is een gerenomeerde vishandel rijker
Vishandel Volendam heet u graag welkom in de vernieuwde zaak van 130 m2 aan de Zamenhofdreef 31. In Utrecht kennen ze de kwaliteit van Vishandel Volendam al langer: Henry en Marco Schilder dreven daar de drukbezochte viswinkel in Hoog Catharijne. De nieuwe winkel is er voor het winkelend publiek en de bewoners van Shoppingscenter Overvecht. U doet er uw boodschappen of loopt er even binnen voor de nieuwe haring, vers van het seizoen. Of voor een gebakken visje, altijd lekker.

Zien we u binnenkort in de Vishandel Volendam Overvecht?